Termékek Menü

BONJOUR 500 W elektromos fűtőpanel - csomagolás sérült 14.

Ár:
23.655 Ft (18.626 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Gyártó: Bonjour

A fűtőpanel kiszállítása ingyenes!
500 W   5 m2-hez

Görgős lábbal mobilizálható

Csomagolás sérült

Csak a csomagolása sérült a készülék hibátlan állapotú.

 

Leírás és Paraméterek

Bonjour francia fűtőpanel 5 m2-hez

​Bonjour elektromos radiátor 5 m2-es helyiség fűtéséhez. Egyszerű kezelhetőség, fűtőpanel francia technológiával.

Praktikus elektromos fűtőtest fürdőszobában is

Méreténél fogva az 500 W teljesítményű Bonjour elektromos radiátor kis alapterületű helyiségekben használható. Mivel IP 24-es besorolással rendelkezik, azaz fröccsenő víz ellen védett akár fürdőszobában is használható fűtőpanel. Fürdőszobában és más vizes helyiségben csaptól, kádtól, zuhanyzótól és más vizes objektumtól legalább 60 cm távolságra lehet felszerelni. A falra szerelést az elektromos radiátor hátulján található fali tartókeret könnyíti meg, amely 1-2 tiplivel és csavarral könnyen rögzíthető. A villamos csatlakozás gyárilag villásdugóval történik.

A termosztát az elektromos radiátor része

Semmilyen külön vezérlőre nincs szüksége, mivel a Bonjour elektromos radiátor pontos, beépített gőznyomásos termosztáttal kerül forgalomba. Az egyszerű hőmérséklet beállító tekerőgomb és a főkapcsoló miatt ez a fűtőpanel nagyon könnyen kezelhető. Ön csak beállítja a kívánt hőmérsékletet és a fűtőpanel azt precízen tartja.

A fűtőpanel görgős lábbal mobillá tehető

A Bonjour  fali fűtőpanel mellé opcióként görgős láb is rendelhető. Vigyázat! Vizes helyiségeben az elektromos fűtőpanel csak falra szerelve használható!

Pipa2 év garancia

 

 

feszültség 230 V ~ 1 N
teljesítmény 500 W
áramfelvétel 2,3 A
védettség IP 24
védettségi osztály II
bekötés használatra kész villásdugó (földeletlen)
működési elv konvekciós (meleg levegővel)
fűtőbetét típusa zárt, alumínium bordás
magasság 45,1 cm
szélesség 38,4 cm
mélység (tartókerettel) 9,9 cm
súly 2,8 kg
fali tartókonzol van
beépített gőznyomásos termosztát igen
termosztát pontossága kb. +/- 0,5 °C
fagyvédelmi funkció igen
ajánlott befűthető terület max 5 m2

Ismertető

Mobil elektromos fűtőpanel max. 5 m2-es helyiségekhez

A hagyományos villanyradiátor helyett ez a mobil elektromos fűtőpanel egy sokkal korszerűbb fűtőbetéttel rendelkezik, amely korrózió álló alumínium bordákkal ellátott. Ez a  bordázott fűtőbetét hatékonyan adja át a hőt a levegőnek, nem okoz égett por szagot és nincs közvetlenül áram alatt sem. A fűtőbetétnek köszönhetően a Bonjour modell kifejezetten biztonságos és tartós. A fűtőkészülék IP 24 védelemmel rendelkezik. További biztonsági tényező, hogy a villanyradiátor túlmelegedés ellen hőkioldóval védett. Az elektromos fűtőpanel megfelel a szigorú ErP előírásoknak a következők figyelembevétele mellett:a termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére, vagy alkalmankénti használatra alkalmas.

A levegő hőmérséklete jól mérhető, ezért a fűtőpanel is jól szabályozható. A fűtőkészülék működése teljesen hangtalan csak a termosztát ki-be kapcsolása során hallható halk kattanás. A hőmérséklet precíz szabályozásáról egyszerű felépítésű, de finom működésű gőznyomásos termosztát gondoskodik. A szobahőmérséklet beállítása egyszerűen, tekerőgombbal történik. A legalacsonyabb hőmérséklet beállításával az elektromos fűtőpanel fagymentesítőként is használható.

Masszív, porfestett acéllemez burkolta miatt a Bonjour 500W-os elektromos fűtőpanel masszív, ugyanakkor kis súlyú (mindössze 2,8 kg). A kis súly miatt a villanyradiátor mozgatása nagyon könnyű.