Termékek Menü

NOBO ECO HUB vezeték nélküli energia szabályozó rendszer

Ár:
75.900 Ft (59.764 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: NOBO

PipaCsak egy Wi-Fi képes routerre van szükség

Pipasaját, vezeték nélküli hálózatot használ

PipaNobo Energy Control alkalmazás Okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlő.

PipaAndroid és iOS rendszerű mobil eszközökre is telepíthető

Leírás és Paraméterek

A Nobo ECO HUB üzembe helyezéséhez egy Wi-Fi képes routerre van szükség. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni. A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.

Okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető központi rádiófrekvenciás jeladó 
és vezérlő. Használatához Nobo Energy Control alkalmazásra van szükség, amely Android és iOS rendszerű mobil eszközökre is telepíthető

Hogyan működik a Nobo ECO HUB?
Nobo ECO HUB egy központi egység a Nobo fűtésrendszer vezérléséhez. Az ECO HUB szabályozza a fűtőtesteket vagy akár lámpákat és egyéb elektromos készülékeket az egyedileg beállított heti programok szerint. Az ECO HUB a vezeték nélküli hálózathoz csatlakozik, és ezen keresztül kommunikál az Ön okostelefonjával vagy tabletjével ( Nobo Energy Control App telepítése szükséges). Az App használatával könnyedén vezérelheti otthonában Nobo rendszerét. 

Nobo ECO HUB rádiójelek küldésével vezérli a Nobo rendszert. A rendszer jelvevői lehetnek a fűtőpanelek termosztátjai, konnektorcsatlakozók, vagy egyéb relék. Minden jelvevő egyedi azonosító kóddal (ID kód) rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az ECO HUB végső soron a megfelelő készüléket szabályozza. A Nobo ECO HUB kompatibilis minden Nobo Orion700 jelvevővel, de nem kompatibilis a Nobo Orion512 jelvevőkkel.